Tämä sivusto on saanut alkunsa v.2007 erään Vartiokylän rintamamiestontti- alueen entisten ja nykyisten asukkaitten yhteisestä aloitteesta ja sitä ylläpidetään täysin vapaaehtoisvoimin.

Sivusto täyttää tänä vuonna 14v !!! Lukukertoja tarinoille on jo n.200.000 ja tarinoita on 180 kappaletta !

Sisältö alkaa olla pääpiirteittäin hyvässä kuosissa. Käyttöoikeudet kaikille entisille kirjoittajajäsenille on mallillaan ja toivotamme uudet tervetulleiksi. Julkaisuoikeuksia voit pyytää e-maililla vaikkapa Hannu Kuukkaselta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Heimolta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (klikkaa suoraan email-osoitteesta) tai voit toimittaa meille tarinasi ja me sijoitamme sen oikealle paikalleen. Myös kuvat ovat tervetulleita.

WWT-ilta Varpustiellä onnistui hienosti.

KIITOS kaikille Wanhoille Wartsikalaisille mukavasta ja antoisasta tapaamisesta. Suurkiitos myös Heimolle ja Sirpalle aherruksestaan tilaisuuden eteen. 

Muistakaa kirjoittaa ylös tapaamisen aikana mieliin muistuneet juttunne. Jos ette onnistu itse kirjoittamaan niitä näille sivuille, lähettäkää ne meille sähköpostitse, laitamme ne esille teidän nimellänne. Yhteyttä voi ottaa suoraan tämän etusivun e-mailosoitteila tai yhteyssivun kautta. Yhteyssivulle pääsee oikeassa reunassa olevan valikon kautta.  Alin linkki.  Terveisin: Hannu

Yhteenveto tapaamisestamme: klikkaa hakemiston kohdasta "Vartiokylä"  Terv.Heimo