Löysin (Vartsika) sivun sattumalta kun huvikseni/aikani kuluksi etsin tietoja talosta jossa asuimme aikanaan.

Kiinnostus lähti siitä, kun pari viikkoa sitten käväisin Suomessa ihan muissa asioissa ja ajattelin käydä katsomassa miltä Karjatanhuanpolku ja ympäristö näyttävät nykyään. Ja muutoshan oli aivan uskomaton .......


Niin, olen/olemme (vanhempani ja kaksi veljeäni)  siis asuneet Karjatanhuanpolku 9 olevassa omakotitalossa jonka vanhempani rakensivat olisikohan valmistunut vuonna 1954/1955 ?

Olen veljeksistä vanhin ja olen viettänyt pari ensimmäistä vuotta Lauttasaaressa, jossa vanhenpani asuivat siellä syntymäni aikoihin ja sen jälkeen ennenkuin talo Karjatanhuanpolulla valmistui.

Veljeksistä Pekka on keskimmäinen ja Matti nuorin. Ymmärrykseni mukaan olimme aika ensimmäisiä asukkaita tien alkupäässä.

Tunsin tietenkin niinä aikoina noita kavereita jota Backmanin Martti jossain jutussa mainitsi vaikka olivatkin hiukan vanhempia kuin minä.
Ehkä parhaiten tunsin Pikkaraisen Tapanin, Mikkosen Hannu ja Henellin Karin ja tietenkin Aspisen Pekan, joka oli samalla luokalla kanssani kansakoulussa ja muistaakseni asui Karjatanhuanpolku 21:ssä ?

Seutuhan oli varsin ihanteellista tuon ikäisille pojan viikareille niin paljon lähes koskematonta luontoa (siihen aikaan)

Muutimme Vantaan Varistolaan 1974/1975 uudelle asuntoalueelle joka oli ymmärrykseni mukaan Veikkaus Oy:n rakennuttama. Äitini oli Veikkiksellä töissä ja toimipiste oli  Pähkinärinteessä jotenka varsin mukava työmatka hänelle.