Viittapolulla asui myös Ulla Alho. Siinä tyhjää tonttia seuraavassa talossa itäpäästä katsottuna. Mikälie numero ollutkaan. Ulla avioitui sittemmin Kari Tirkkosen kanssa Käätypolulta meidän naapuristamme. Kari on Riitta Tirkkonen-Walkilan veli. Ulla oli koulukaverini Kulosaaren yhteiskoulusta.
Karista olen kuullut jonkun verran mutta en tiedä edes ovatko edelleen Ullan kanssa yksissä? Toivottavasti. Minusta he olivat oikein mukava ja sopiva pari. Olimme Ullan ja Karin tupaantuliaisissa, kun he muuttivat yhteen. Siitä on sen verran aikaa, että ei ihan tarkkaan ole muistissa. Muuttivat itseasiassa ihan siihen SYPin taloa vastapäätä uuden Porvoontien varteen (nyk. Itäväylä).

Toisessa päässä Viittapolkua asui Peltoset. Ilmeisesti siis länsipäässä ja olisi ollut todemman näköisesti numero 2. Peltosen isällä oli kuorma-auto (pikkupoikien unelma-ammatti). Talo oli paikkakunnan komeimpia. Rinteessä kohoava mansardikattoinen (luulen myös, että hirsirunkoinen) kaksi kerrosta ja kivijalka, eli kellaritilat. Talo taitaa olla paikalla edelleenkin. Pihalla oli myös kuorma-auton mentävä autotalli. Ilpo kaveerasi paljon Markku Kymäläisen kanssa joka myös oli Vartsikan kansakoulussa luokkatoverini Markku asui Riskutiellä. Irma sisko oli paikkakunnan kaunotar.
Mitähän Peltosillekin mahtaa kuulua ja vieläkö sukua asuu Viittapolulla?  Kertokaa jotain tietävät.